Roby Lakatos virtuóz saját nevével fémjelzett Hegedűje

Roby Lakatos, a világ legjobb hegedűvirtuózai között számontartott világhírű hegedűművész kiváló Guarneri modelleket választott hegedűmárkájához. Egy olyan, a nevével fémjelzett hegedű készítését kérte, amely jó minőségű hangzással és nagyon szép megjelenéssel rendelkezik. Adalberto Barani Guarneri mesterhegedűje, Ole Bull és Il Cannone modelljei kerültek kiválasztásra, amelyek minden vonatkozásában megfelelnek a Maestro elvárásainak. A Roby Lakatos hegedű egyediségét kiváló hangzása mellett az adja, hogy a hegedűvirtuóz által oly régóta fémjelzett különlegességek jellemzik: az egyedi "Lakatos" logó, mely minden Roby Lakatos márkájú hegedűn megtalálható a húrtartófogó körül, és a "vöröses kő" a finomhangolóban. Ezek a különleges védjegyek minden Roby Lakatos hegedűn megjelennek. A hangszerek a legjobb kárpátokbeli és alpesi fákból készültek. A minőségi tanulóhegedűk hangzásukban és megjelenésükben is messze meghaladják az átlagos tanulóhegedűket.

További információ és rendelés:

roby.lakatos.maestro@gmail.com

331504887_138039075845027_1425382618044165647_n

Roby Lakatos virtuóz saját nevével fémjelzett Hegedűje

A nemzetközi hírnevet méltán kiérdemlő magyar hegedűvirtuózunk legújabb promóciós videójában zenei talentumát felcsillantva, személyesen mutatja be a szakmai közösség és a nagyközönsége számára az Artino hegedűmárka legújabb, nevét viselő Lakatos modellt, amely a Otto Musica gyártásában került forgalmazásra. A remekmű egy karbon üvegszálas gyönyörű modell, mely minden zenei stílus megszólaltatására kiválóan alkalmas. A különböző zenei stílusok interpretálására alkalmas mesterremek nagyszerűségét misem bizonyítja jobban, mint a promóciós videóban a Maestro által bemutatott zenei stílusok tolmácsolása a Lakatos modellel.
A kivételes, egyedi eleganciával kivitelezett hangszer, Roby egyedülálló stílusát igyekszik érzékeltetni, amelyről nem hiányozhat a Hegedűvirtuóz által oly régóta fémjelzett különlegesség: az egyedi "Lakatos" logó a húrtartófogó körül, és a "vöröses kő" a finomhangolóban.
Virtuózunk mély meggyőződéssel ajánlja a hangszert minden művész számára és kívánja, hogy páratlan hangzása ugyanolyan örömöt okozzon mindenkinek, mint neki.

További információ és rendelés:

roby.lakatos.maestro@gmail.com

Dok111