A nemzetközi hírnevet méltán kiérdemlő magyar hegedűvirtuózunk legújabb promóciós videójában zenei talentumát felcsillantva, személyesen mutatja be a szakmai közösség és a nagyközönsége számára az Artino hegedűmárka legújabb, nevét viselő Lakatos modellt, amely a Otto Musica gyártásában került forgalmazásra. A remekmű egy karbon üvegszálas gyönyörű modell, mely minden zenei stílus megszólaltatására kiválóan alkalmas. A különböző zenei stílusok interpretálására alkalmas mesterremek nagyszerűségét misem bizonyítja jobban, mint a promóciós videóban a Maestro által bemutatott zenei stílusok tolmácsolása a Lakatos modellel.
A kivételes, egyedi eleganciával kivitelezett hangszer, Roby egyedülálló stílusát igyekszik érzékeltetni, amelyről nem hiányozhat a Hegedűvirtuóz által oly régóta fémjelzett különlegesség: az egyedi “Lakatos” logó a húrtartófogó körül, és a “vöröses kő” a finomhangolóban.
Virtuózunk mély meggyőződéssel ajánlja a hangszert minden művész számára és kívánja, hogy páratlan hangzása ugyanolyan örömöt okozzon mindenkinek, mint neki.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.